BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

London waterornament

London waterornament
London waterornament
Prijs:
319,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 29,95 (Vrachttransport)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465082655
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

London waterornament

Met deze driedelige waterornamenten set bent u meteen klaar en is uw tuin voorzien van een prachtig aanzicht en een aangenaam geluid van zacht kabbelende water! Het waterornament bestaat uit drie antracietkleurige terrazzobollen. De drie elementen hebben een luxe uitstraling en zorgen dankzij hun verschillende groottes voor een ruimtelijk en decoratief effect in uw tuin!

Het London waterornament is gemaakt van terrazzo elementen in een prachtige antraciet kleur. De drie antracietkleurige, terrazzobollen zijn voorzien van ledverlichting, waardoor het water subtiel wordt verlicht. Het waterornament wordt geleverd in een complete set bestaande uit een waterbassin, afdekplaat, pomp, ledverlichting, reinigingsmiddel AcquaArte Clean en aansluitmateriaal. De set is tevens voorzien van een gepatenteerde 3-wegkraan, waarmee u eenvoudig de waterhoeveelheid per element afzonderlijk kunt regelen. Dankzij de complete set kunt u direct aan de slag en is het ornament eenvoudig aan te sluiten door middel van het Plug&Play systeem. Dit systeem houdt in dat het water in het waterornament zichzelf opvangt en door middel van een ingebouwde waterpomp wordt rondgepompt. U kunt de London waterornament zowel in de grond installeren als neerzetten op uw terras of balkon met een DecoWall voor een mooie afwerking.

Wij raden het altijd aan om de fontein goed schoon te houden van algen of andere groenaanslag. Om dit fenomeen tegen te gaan kun je gebruik maken van een middel dat speciaal is ontwikkeld voor het schoonhouden van jouw waterornament. Het middel voorkomt dat het ornament beschadigd bij het schoonmaken. Het schoonmaakmiddel dat je kunt gebruiken heet AcquaArte Clean.

Specificaties:

  • Materiaal: terrazzo
  • Kleur: antraciet
  • Diameter ornamenten: 17 / 25 / 33 cm
  • Diameter bassin: 88 cm
  • Hoogte bassin: 32 cm
  • Inhoud waterbassin: 150 liter
  • Capaciteit pomp per uur: 1600 l/h
  • Compleet set: Ja
  • Met ledverlichting
MEER INFORMATIE...
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Tuinexpress.nl? Waarom Tuinexpress.nl?